Retourneren

Ieder item van TheSis-Beads is uniek. Het kan altijd iets afwijken van de foto op de website. De materialen zijn zorgvuldig uitgezocht. Het item kan verkleuren door water (zoals regen/tijdens het afwassen) en door de PH-waarde van de huid. Mocht je iets willen retourneren, dan gaat dat als volgt: 

Mocht het item bij ontvangst niet naar wens zijn, dan kun je dit binnen 14 dagen na levering melden via e-mail met berichtgeving van welk item je wilt retourneren en vermelding van het ordernummer. 
Na melding dien je het item waarover je niet tevreden bent binnen 14 dagen naar ons terug te sturen in een goed beschermde envelop met bubbeltjesplastic en inclusief originele factuur. 
De retourgezonden items zijn op eigen risico voor de klant. Bij ‘aangetekende verzending’ moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt. 
Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele verpakking en zonder beschadigingen, zal het aankoopbedrag vergoed worden, inclusief de verzendkosten.
Dit geldt niet op producten die door ons voor u op maat, volgens de door u ingevoerde specificatie, gemaakt zijn. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen. Door te bestellen gaat u hiermee akkoord. 

© 2015 - 2022 TheSis-Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel